طراحی رستوران

طراحی رستوران، برای مشخص کردن سردر رستوران باید تابلو آن را با خط هایی که خواندن آن ها امکان پذیر است طراحی و آویزان کرد.

طراحی برای سردر ساختمان به تنهایی می تواند موجب رقابت و تصویری به یاد ماندنی در ذهن مهمانان ایجاد کند که با نامی مناسب و استفاده از رنگ های گرم باعث جلب توجه مشتری می شود.


دکوراسیون و طراحی رستوران


در طراحی یک رستوران باید بین اندازه محیط و حداکثر ظرفیت صندلی تعادل ایجاد شود و شما می خواهید به مشتریان یک تجربه غذای با کیفیت را ارائه دهید پس باید به احساس راحتی آنها در دکوراسیون این فضاها توجه کنید، سکوت قطعا در رستوران های شیک مناسب نیست و بهتر است نوعی موسیقی را در رستوران خود پخش کنید که این موسیقی با سبک منو یا آثار هنری روی دیوارها هماهنگ باشد. برای هر رستوران توجه به گرمایش و سرمایش بسیار مهم است در آشپزخانه های رستوران ها به دلیل طبخ غذا، گرما، دود غذا در فضا پخش می شود که باید حتما دارای تجهیزات تهویه مناسب با انواع هود و هواکش ها باشید.


طراحی منوی رستوران


طراحی منوی رستوران شامل فهرست کردن غذاهای رستوران و قیمت گذاری روی آنها است.
قیمت گذاری در منو: برای قیمت گذاری غذاهای رستوران می توانید بر اساس هزینه های اصلی قیمت گذاری کنید و با محاسبه دستمزد آشپز و مواد اولیه تعیین کنید که قیمت آن غذا چقدر است.
طراحی محتویات منو: با طراحی محتویات منو مشتریان شما متوجه می شوند که چه غذاهایی در این رستوران آماده می شود و کارکنان می دانند که چه غذاهایی را باید آماده کنند.


نتیجه گیری


در طراحی رستوران هر بخشی از طراحی شما باید با هم هماهنگ باشد و مهم است که کیفیت مواد غذایی رستوران با ظاهر رستوران شما متناسب شود و زمانی که شما پروژه طراحی رستوران را تکمیل کرده اید رستوران شما قادر به جلب توجه مشتریان بیشتر می شود.